vissza

Futómű átvizsgálás - 2021

Ha a futóműből főként rossz minőségű úton haladva dübögő, kopogó, búgó hangot hall. Ha kanyarodás közben gázadáskor daráló, recsegő hang hallatszik. Akkor mindenképpen érdemes megvizsgáltatni gépjárműve futóművét és féltengelyeit. Célszerű a téli gumik tevételénél ezt elvégezni, hogy a nyári gumik félrekopását megakadályozzuk. Olcsóbb a javítás, mint legalább 2db. gumicsere. 

Futómű átvizsgálás: 5 900 Ft
ÉnPostám kártyával: 5 400 Ft

A futómű elemek és a féltengelyek kézi ellenőrzésével gyorsan megállapítható a rendellenes zajok forrása. A lengőkar és stabilizátor szilentek, valamint  a kerékcsapágyak a megtett kilométerek alatt elhasználódnak és a jármű stabilitásának csökkenéséhez vezetnek. A féltengelyek ellenőrzése a hibás működés hiányában is célszerű, hiszen a gumiharangok kiszakadásával a szerkezetbe bejutó por és szennyeződés a féltengely csuklók idő előtti elhasználódását eredményezi.


Érdeklődjön szervizeinkben! Kérjen időpontot online!
Az árak bruttóban értendők. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A kedvezmény más akcióval nem vonható össze. A szolgáltatások díjai a munkadíjat tartalmazzák személygépjárművek, készpénzes fizetés illetve bakkártyával történő fizetés esetén.
Az akció magánszemélyek részére érvényes, készpénzes vagy azt helyettesítő bankkártyás fizetés esetén.
Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.