Flottakezelés

A Postaautó  Flottakezelő üzletág, Megrendelői igényeihez igazodva vállalja bármely gépjárműtípus beszerzését, flottakezelését versenyképes áron.

A Postaautó Flottakezelő szolgáltatásai:
gépjármű beszerzés, finanszírozás, biztosítás (KGFB, CASCO, GAP), kárügyintézés, szerviz- és javítás szervezése, felügyelete, szezonális gumiabroncs szolgáltatás, gumiköpeny, kerékhotel szolgáltatás, assistance szolgáltatás biztosítása, hozom-viszem, szolgáltatás, bérautó szolgáltatás, szerviz csereautó szolgáltatás, üzemanyagkártya szolgáltatás, adminisztráció, adatszolgáltatás  


Autóbérlés

Autóbérlés - Kocsibérlés

Az autóbérlés kényelmes és rugalmas
Az autóbérlés kényelmes és rugalmas

Olcsóbb az autóbérlés, mint a saját autó?

Az alábbiakban azokat a szempontokat szedtük össze, hogy miért is érdemes az autóbérlés mellett döntenünk.

Autóbérlés, autókölcsönzés, kocsibérlés… Mindegy hogyan nevezzük, ma már nem luxusszolgáltatás, sőt, inkább olcsónak és gazdaságosnak mondható, hiszen kizárólag akkor fizetünk, ha használjuk az autót. Sokan főleg akkor adják autóbérlésre fejüket, ha a saját autóval valami oknál fogva nem tudnak közlekedni. Azoknak is érdemes megfontolni az autóbérlést, akik vidéki útjaik során a tömegközlekedés helyett a kényelmesebb megoldást választanák. Az autóbérlés ötlete nyaraláskor is megfontolandó, hiszen olyan gépjárművet választhatunk, mely leginkább megfelel a hirtelen jött igényeknek. Nem utolsósorban akkor is jó választás lehet az autóbérlés, ha gépjárművünk méretét gyakran vagyunk kénytelenek változtatni: nem kell fenntartani sok járműből álló gépkocsiparkot, hiszen a kocsibérlés megfelelő alternatívát nyújthat erre az élethelyzetre is. Természetesen más szituációk is szóba kerülhetnek autóbérléskor: gyakran élnek újdonsült szülők az autókölcsönzés lehetőségével, hiszen nem mindig engedhetik meg maguknak a fiatal párok, hogy saját gépkocsit tartsanak fent, ám alkalmanként jól jöhet, ha a család legkisebb tagját nem a tömegközlekedés eszközeivel kell magukkal vinni. Hasonló megfontolásból döntenek az autóbérlés mellett olyanok, akik ritkán, ám rendszeresen kénytelenek orvosi kezelésekre járni, és a kocsibérlés kényelmes módját választják a célba jutáshoz. A kocsibérlés mellett szól, hogy a bérelt gépjármű amortizációja nem annak használóját terheli – így autókölcsönzéskor egy összeggel kevesebb terheli a családi kasszát. Autóbérlés esetén az sem probléma, ha pénzügyi nehézségek lépnek fel, hiszen semmi más teendő nincsen, mint felhagyni az autókölcsönzéssel.

Akkor tehát autóbérlés? Igen, mert az autóbérlés tervezhető áron, gyorsan kínál rugalmas és kényelmes megoldást!


Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.