vissza

Klímatöltés

Ellenőrizzük a klíma rendszer tömítettségét, és feltöltjük az előírt mennyiségű gázzal.

Ha a klímája nem fúj elég hideget, annak az egyik leggyakoribb oka a lassan elszökő hűtőközeg. Ennek pótlása a leggyakoribb műveletek közé tartozik, melyet automatikus klíma feltöltő állomással végzünk el. Elvégezzük a rendszerének gáztömörségi vizsgálatát is, mely nem csak környezetvédelmi szempontból fontos, hanem az újonnan betöltött klímagáz megőrzése érdekében is. Ha egyéb hibát is találunk, annak javítására ajánlatot adunk, vagy ha azonnal javítható, megjavítjuk. Nagy hőségben nagymértékben csökken a koncentráció, ennek elkerülését segíti elő a megfelelően működő klíma berendezés.

Élvezze az autózást a kánikulában is.
Rendeljen mellé tisztítást is, a légúti megbetegedések elkerülésére!
A szolgáltatások díjai a munkadíjat tartalmazzák, személygépjárművek, készpénzes illetve bankkártyával történő fizetés esetén.

Érdeklődjön szervizeinkben!
Az árak bruttóban értendők. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A kedvezmény más akcióval nem vonható össze. A szolgáltatások díjai a munkadíjat tartalmazzák személygépjárművek, készpénzes fizetés illetve bakkártyával történő fizetés esetén.


Válogasson gyosszerviz ajánlataink közül, és ne felejtse otthon ÉnPostám kártyáját, hiszen számos szolgáltatásunkat kedvezményesen veheti igénybe kártyája bemutatásával




Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.