Cégismertető

Célok

A Postaautó Duna zrt. szolgáltatásainak sokrétűségét hosszasan lehet elemezni, azonban ha ezeket egy csokorba össze akarjuk foglalni, akkor azt mondhatjuk, hogy a nyújtott szolgáltatások összessége nem más, mint egy biztonságos érzés, ami az „elindulás és megérkezés nyugalmában” testesül meg.
Minden törekvésünk ezt a célt szolgálja, mert ha partnereink a szolgáltatások igénybevételekor, munkatársaink a szolgáltatások nyújtásakor, beszállítóink az igényeink kielégítésekor ezt érzik, akkor megoldást találtunk minden felmerülő problémára, és megvalósítottuk a tulajdonos Magyar Posta Vagyonkezelő Zrt., valamint a képviselt márkák elvárásainak is a megfelelést.

A kezdetektől-napjainkig
A Postaautó társaságok története a Magyar Posta Zrt. területi igazgatóságainak szállítási üzemeiként kezdődött. A szállítási üzemek javító műhelyeként a Magyar Posta Zrt. járműveinek javítását végeztük. A 90-es évek elején az új Márkakereskedések és Márkaszervizek létrejötte, a járműpark elsősorban nyugati járművekre történő lecserélése, a hihetetlenül gyors technikai fejlődés kikényszerítette a megváltozott piaci viszonyokhoz történő alkalmazkodást, a külső partnerek kiszolgálását. Ezen célok hatékony megvalósítására jöttek létre a Postaautó Kft-k.
Az átszervezések hatására létrejött az országos lefedettséggel bíró 19 telephelyet üzemeltető, márkaszerviz jogosultságokkal rendelkező, kereskedelmi és flottakezelési tevékenységet végző hatékony szervezet, egységes vállalatirányítási, és auditált minőségirányítási rendszerrel. Ma már a Postaautó Duna zrt. flottakezeléssel, jármű és ingatlan bérbeadással, és Mol franchise kút üzemeltetéssel foglalkozik. A járműjavítási tevékenységet a leányvállalatunk a Postaflotta Kft. végzi.

Tevekénységek a számok tükrében

  • Üzemanyag kereskedelem
    MOL franchise kút

  • Járműkereskedelem


     

 

Dinamikusan növekvő üzletágunk a a Flottakezelés, ahol már közel 500 jármű kezelését végezzük.

Flottamenedzsment szolgáltatás, mely magában foglalja

- Bérbeadás
- Terv szerinti karbantartás
- Terven felüli karbantartás
- Téli-nyári gumiabroncs csere, tárolás
- Assistance
- Kárügyintézés
- Flottakezelés

Ingatlanhasznosítás és üzemeltetésből is származnak bevételink, figyelemmel arra, hogy saját ingatlanjainkat hasznosítjuk.

Jövőbe vetett hitünk
A Postaautó Duna zrt. tevékenysége, megszerzett piacai, a rendelkezésre álló erőforrások, kiegészülve a munkavállalók elhivatottságával, szakértelmével, valamint a Magyar Posta Zrt. anyagi és kapcsolati tőkéjével garanciát biztosítanak arra, hogy a kitűzött célok megvalósuljanak és a Társaság eredményesen, egyre növekvő piaci részesedés mellett, folyamatosan fejlődve működjön tovább.


Válassza szolgáltatásainkat, keresse forgalmazott termékeinket, legyen Ön is részese a Postaautó Duna zrt. sikereinek!

Induljon el, és érkezzen meg Ön is biztonságban és nyugalomban!

Vajta Zoltán
vezérigazgató


Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.