Diagnosztika/hibakód kiolvasás-törlés

Világít a motor kontroll jelzőlámpa? Sárga jelzés a műszer falon. Azonnal keresse fel a szakszervizünket, ahol szakembereink az univerzális  gépjárművek elektronikai rendszerének diagnosztizálására alkalmas műszerrel megállapítják a hibát és ajánlatot adunk annak kijavítására. Br. 1 550 Ft-tól

TOVÁBB

Akkumulátor tesztelés, töltés és ellenőrzés

Szeretné, hogy biztosan induljon járműve? Ne érje meglepetés indulás előtt,  ellenőriztesse gépkocsija akkumulátorát és töltő feszültségét.
Tesztelés, töltés ellenőrzés: br. 1 899 Ft 
ÉnPostám kártyával 10% kedvezmény.

TOVÁBB

Akkumulátor csere

Akkumulátor csere. Érdeklődjön szervizeinkben!

TOVÁBB

Klímatisztítás

A klímatisztítást zárt utastérben, gombaölő vegyszerrel végezzük. A művelethez az autó belső tere legyen tiszta, és működjön a klímaberendezése.
ÉnPostám kártyára 10% kedvezményt biztosítunk.

TOVÁBB

Klímatöltés

Ellenőrizzük a klíma rendszer tömítettségét, és feltöltjük az előírt mennyiségű gázzal.

TOVÁBB

Szélvédő javítás

Ha már megtörtént a baj és ön eljött hozzánk kezdődhet is a javítás, akár CASCO kárrendezésre is. Takarítson meg költséget. Br. 4 000 Ft/felverődés
ÉnPostám kártyára 500 Ft kedvezményt biztosítunk.

TOVÁBB

Műszaki vizsga

Gyártmánytól és típustól függetlenül soron kívül állunk rendelkezésére a műszaki vizsga elvégzésére. Képzett szakembereink, kalibrált műszereink garantálják a műszaki vizsga sikerét. ÉnPostám kártyával most akár 10%-ot  is spórolhat személygépkocsi műszaki vizsgán! Keresse műszaki vizsgát végző telephelyeinket!

TOVÁBB

Eredetiség vizsgálat

Hatósági előírás alapján  eredetvizsgára van szükség  egy gépjármű eladásakor, vásárlásakor, legyen szó magánszemélyekről, kereskedésből vásárolt járműről, hitel vagy lízing konstrukcióról.

TOVÁBB
Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.