vissza

Klímatisztítás

A klímatisztítást zárt utastérben, gombaölő vegyszerrel végezzük. A művelethez az autó belső tere legyen tiszta, és működjön a klímaberendezése.
ÉnPostám kártyára 10% kedvezményt biztosítunk.

A klímatisztítás különösen fontos, és gyakorta elhanyagolt része az autózásnak. Pedig a klímában pangó vízben komoly légúti megbetegedéseket okozni képes baktériumok telepednek meg. Főleg, ha egy ideig nem használjuk a klímát, például télen.

A klímatisztítás nagyon fontos, ha gyerekek vagy idősebbek utaznak velünk. Évente legalább egyszer, az első használat előtt érdemes elvégeztetni a műveletet, mely fél órát vesz igénybe, és működő klímaberendezés, és tiszta, kiporszívózott és portalanított utastér szükséges hozzá.

Autója jó illatú lesz, megszűnik benne a klímaszag. A tisztítással együtt érdemes kicseréltetni a pollenszűrőt, amelyen szintén megtalálhatók a nem kívánatos kórokozók.

A szolgáltatások díjai a munkadíjat tartalmazzák, személygépjárművek, készpénzes illetve bankkártyával történő fizetés esetén.

Érdeklődjön szervizeinkben!
Az árak bruttóban értendők. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A kedvezmény más akcióval nem vonható össze. A szolgáltatások díjai a munkadíjat tartalmazzák személygépjárművek, készpénzes fizetés illetve bakkártyával történő fizetés esetén.


Válogasson gyosszerviz ajánlataink közül, és ne felejtse otthon ÉnPostám kártyáját, hiszen számos szolgáltatásunkat kedvezményesen veheti igénybe kártyája bemutatásával
Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.