vissza

Szélvédő javítás

Ha már megtörtént a baj és ön eljött hozzánk kezdődhet is a javítás, akár CASCO kárrendezésre is. Takarítson meg költséget. Br. 4 000 Ft/felverődés
ÉnPostám kártyára 500 Ft kedvezményt biztosítunk.

Ha menetközben az autónk szélvédőjén hirtelen csattanást hallunk, akkor jobb esetben megússzuk egy apró felszíni sérüléssel, de sajnos az esetek többségében kőfelverődés áldozataivá válunk. Nem ritka hogy az üveg azonnal megreped az ütést követően. Viszont ha szerencsénk volt és a repedés még nem szelte teljesen ketté a szélvédőnket, akkor még mindig van rá esély, hogy megmentsük azt, javítással és nem kell az egész szélvédőt cserélni.

A felverődéseknél is a legfontosabb a minél előbbi javítás! Nem csak a tovább repedés kockázata miatt, hanem a sérülés tisztaságának megóvása végett is. A szélvédő maga, három rétegből áll. A két üvegréteg (belső színtelen, külső színezett) és közte 1 rétegragasztó, avagy a biztonsági védőfólia van. Ha felcsapódik a kavics a szélvédőre egy nagy csattanást követően, az üveg és a fólia között egy levegőbuborék keletkezik.

A szolgáltatások díjai a munkadíjat tartalmazzák, személygépjárművek, készpénzes illetve bankkártyával történő fizetés esetén.


Válogasson gyosszerviz ajánlataink közül, és ne felejtse otthon ÉnPostám kártyáját, hiszen számos szolgáltatásunkat kedvezményesen veheti igénybe kártyája bemutatásával
Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.