Motorszerviz

Megér a biztonsága 2 500 Forintot?
Ingyenesen kicseréljük motorjában a fékfolyadékot, ha a túra előtti műszeres átvizsgálás akciónkat választja.

Évszaktól függetlenül várjuk zuglói szervizünkben garanciális és garancia időn túli javításokra. Legyen a mi gondunk a műszaki vizsga, igény szerint szervizünkbe szállítjuk járművét, ahol rövid határidővel megjavítjuk.


Használt motorok értékesítése

Ajánlati felhívás

A Postaautó Duna zrt. a Magyar Posta Zrt megbízása alapján az 1. sz. melléklet táblázatában felsorolt motorkerékpárokat kívánja értékesíteni.

Az értékesíteni kívánt járművek állapotlapjai és fotói a postaauto.com oldalon érhetők el és tekinthetők meg. A jármű kínálat itt tekinthető meg.

Az ajánlatot vagy ajánlatokat a mellékelt táblázat szerinti járműállományra darabonként kérjük megadni.

Csomag ajánlatokat nem fogadunk.

Az ajánlatot az 1. sz. melléklet (ajánlati lap) kitöltésével kérjük megadni. Az ajánlathoz kérjük a 2. sz. mellékletet (ajánlatadói adatlap) is értelem szerűen cég esetén cégadatokkal, magánszemély esetében a személyi adatok megadásával kitölteni. Mindkét mellékletet kérjük kinyomtatni és aláírva, csak roncsolással bontható szignálással lezárt borítékban, a 4030 Debrecen, Monostorpályi út 35/a Postaautó Titkárság, vagy a 1149 Budapest, Egressy út 35-51. fszt. 8. címeken a megadott határidőig benyújtani.

A borítéknak tartalmaznia kell egy olvasható CD lemezen vagy USB adathordozón az 1. sz. mellékletet az ajánlati lapot árakkal kitöltve és a 2. sz. mellékletet értelem szerűen kitöltve úgy, hogy az ajánlat ennek alapján azonnal feldolgozható legyen.

Az 1. sz. és a 2. sz. mellékleteket kérjük elküldeni a pocsik.geza@postaauto.com mail címre is.

Kérjük, – céges vásárlási szándék esetén - tegye bele a borítékba az ajánlattevő cégkivonat másolatát és az ajánlat aláírójának aláírási címpéldányát. Amennyiben az ajánlatot a cégjegyzésben nem szereplő meghatalmazott személy írja alá, úgy a cégjegyzésre jogosultnak a meghatalmazó nyilatkozatára, a meghatalmazottnak pedig, annak elfogadására vonatkozó nyilatkozatát kérem csatolni.

Ajánlatát, ajánlatait a fentiek szerint 2022. április 30.-ig 16 óráig várjuk,

Kérjük, jelöljék meg az ajánlat érvényességét, mely nem lehet rövidebb 2022. június 30-nál.

Az ajánlatok bontása bizottság által történik, mely nem nyilvános.

A teljes kiírás itt tekinthető meg.


Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.