Kárfelvétel

A Postaautó Duna zrt. Kárfelvételi Irodáját 2004 óta működteti a Magyar Posta Biztosító Zrt., később az Allianz Hungária Zrt. és a Generali Zrt. biztosítótársaságok végzik a kárfelvételeket Budapest, Debrecen, Miskolc, Pécs, és Keszthely vonzáskörzetében. Elkészíti szakvéleményeit, melyet elektronikus úton továbbít a biztosító társaságok részére. Igény esetén teljes körű biztosítási szolgáltatást és ügyintézést biztosít ügyfelei számára.


Kárrendezés folyamata

Tájékoztatjuk, hogy képviseletünkben Önnél megjelenő szakértőnk a kárfelvételi jegyzőkönyvön feltüntetett biztosító társaság megbízásából végezi el a kárfelvételt. A tényleges kárrendezés minden esetben az adott biztosító társaságnál történik.

A különböző biztosító-társaságok saját kialakított rendszerük szerint fogadják a kárbejelentéseket. Kérjük Önöket, hogy a károkat minden esetben az érintett biztosítótársaságnál az előírt módon jelentsék be.

Kérjük, hogy a kárbejelentés során adja meg, hogy a sérült gépjárművet hol lehet szemle céljából megtekinteni, illetve kérjük a bejelentő telefonszámát (lehetőleg mobilt) megadni. Társaságunkat az esetek többségében a biztosító-társaság bízza meg a szemle elvégzésével. Kárszakértőink, vagy ügyintézőnk időpont és helyszín egyeztetésre Önnel egy munkanapon belül telefonon felveszik a kapcsolatot. Amennyiben az egyeztetett szemle időpontjáig a „Kárbejelentő” nyomtatványt kitöltik, jelentősen lerövidítheti a kárrendezés idejét. A kárbejelentő nyomtatvány honlapunkról letölthető a Letölthető információk résznél.
Amennyiben Ön befárad kárrendezési irodáink valamelyikébe azonnali kárbejelentés és kárfelvételre van lehetőség!


Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.