Menedzsment

Vajta Zoltán

vezérigazgató

Közgazdász, adótanácsadó, könyvvizsgáló. Pályafutását a Debreceni Állami Gazdaságban kezdte, majd 1992-től a Magyar Posta munkavállalója. 1994-től a Postaautó Debrecen Kft. gazdasági vezetője, majd 1998-tól ügyvezetője. 2002-ben megbízást kapott a debreceni, miskolci és szegedi Postaautó Kft-ből alakuló Postaautó Tisza zrt. vezetésére. 2008-tól az országos hatáskörű Postaautó Duna zrt. cégvezetője, majd vezérigazgatója. A járműjavításban és jármű kereskedelemben eltöltött 30 év alatt egy folyamatosan bővülő vállalat vezetője, mely cég a járműjavítás leányvállalatba történő kiszervezése után a gépjármű flottakezelésben, Mol franchise üzemanyagkút üzemeltetésben, valamint ingatlan bérbeadásban a piacon életképes, és megújuló szolgáltatásokat, a minőséget, a komplex vállalatirányítást ugyanúgy a mindennapok részének tekinti, mint az eredményes és a hatékony működést.

 

Pappné Szabó Ilona

pénzügyi igazgató

Közgazdász, adótanácsadó, adószakértő, regisztrált mérlegképes könyvelő.
Pályafutását a NAV Nógrád megyei Igazgatóságán kezdte, majd 1995-től a MOL, később TIGÁZ érdekeltségi körébe tartozó társaságok átalakulást megelőző átvizsgálásaiban, vagyonmérleg- és vagyonleltárainak összeállításában, majd a számviteli és információs rendszerek, adminisztratív folyamatok összehangolásában működött közre.
2006-ban lépett be a társaság jogelődjéhez, a Postaautó Tisza zrt-hez, és az óta feladata a társaság számviteli-pénzügyi-adózási tevékenységének irányítása, a tulajdonos és a vezetés döntéseihez szükséges gazdálkodási adatok és információk biztosítása.

 

 

Horogh Géza

Flotta igazgató

Gépészmérnökként diplomázott, majd több állami vállalatnál és magáncégnél töltött be közép- és felsővezetői beosztást. Számos gépjármű flotta beszerzését és üzemeltetését irányította. Emellett nagy tapasztalatot szerzett az ingatlanüzemeltetés és beruházás területén is. Több kiemelten védett műemlék épület felújítását vezette, valamint számos nagy értékű zöldmezős beruházás előkészítésében és kivitelezésében vett részt az elmúlt években.


Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.