Menedzsment

Vajta Zoltán

vezérigazgató

Közgazdász, adótanácsadó, könyvvizsgáló. Pályafutását a Debreceni Állami Gazdaságban kezdte, majd 1992-ben lépett be a Magyar Posta Zrt. Debreceni Szállítási Üzeméhez. Az 1994-ben a postai szállításból kivált Postaautó Debrecen Kft. gazdasági vezetője, majd 1998-tól ügyvezetője. 2002-ben megbízást kapott a debreceni, miskolci és szegedi Postaautó Kft-ből alakuló Postaautó Tisza zrt. vezetésére. 2008-tól az országos hatáskörű Postaautó Duna zrt. cégvezetője, majd vezérigazgatója. A járműjavításban és jármű kereskedelemben eltöltött 20 év alatt egy folyamatosan bővülő vállalat vezetője, mely a piacon életképes, és megújuló szolgáltatásokat, a minőséget, a komplex vállalatirányítást ugyanúgy a mindennapok részének tekinti, mint az eredményes és a hatékony működést.

Barna Attila

Flotta igazgató

Végzettsége: általános gépész üzemmérnök, Kereskedelmi menedzser Autójavító ipari szakmai gyakorlatát az AFIT 1.sz. Autójavítóban szerezte. Vezette a Sasad Műszeripari Ágazat gép és lakókocsi felújító üzemét. Műszaki igazgatója volt az Interglob Rt.( Belkereskedelmi Szállítási Vállalat ) Service üzemegységének. 1996. óta a Postaautó munkavállalója, kezdetekben műszaki vezető, műszaki,- szolgáltatási igazgató beosztásokban. Jelenleg flotta igazgatói pozíciót tölt be.

 

Pappné Szabó Ilona

pénzügyi igazgató

Közgazdász, adótanácsadó, adószakértő, regisztrált mérlegképes könyvelő.
Pályafutását a NAV Nógrád megyei Igazgatóságán kezdte, majd 1995-től a MOL, később TIGÁZ érdekeltségi körébe tartozó társaságok átalakulást megelőző átvizsgálásaiban, vagyonmérleg- és vagyonleltárainak összeállításában, majd a számviteli és információs rendszerek, adminisztratív folyamatok összehangolásában működött közre.
2006-ban lépett be a társaság jogelődjéhez, a Postaautó Tisza zrt-hez, és az óta feladata a társaság számviteli-pénzügyi-adózási tevékenységének irányítása, a tulajdonos és a vezetés döntéseihez szükséges gazdálkodási adatok és információk biztosítása.


Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.