Menedzsment

Vajta Zoltán

vezérigazgató

Közgazdász, adótanácsadó, könyvvizsgáló. Pályafutását a Debreceni Állami Gazdaságban kezdte, majd 1992-ben lépett be a Magyar Posta Zrt. Debreceni Szállítási Üzeméhez. Az 1994-ben a postai szállításból kivált Postaautó Debrecen Kft. gazdasági vezetője, majd 1998-tól ügyvezetője. 2002-ben megbízást kapott a debreceni, miskolci és szegedi Postaautó Kft-ből alakuló Postaautó Tisza zrt. vezetésére. 2008-tól az országos hatáskörű Postaautó Duna zrt. cégvezetője, majd vezérigazgatója. A járműjavításban és jármű kereskedelemben eltöltött 20 év alatt egy folyamatosan bővülő vállalat vezetője, mely a piacon életképes, és megújuló szolgáltatásokat, a minőséget, a komplex vállalatirányítást ugyanúgy a mindennapok részének tekinti, mint az eredményes és a hatékony működést.

Barna Attila

Flotta igazgató

Végzettsége: általános gépész üzemmérnök, Kereskedelmi menedzser Autójavító ipari szakmai gyakorlatát az AFIT 1.sz. Autójavítóban szerezte. Vezette a Sasad Műszeripari Ágazat gép és lakókocsi felújító üzemét. Műszaki igazgatója volt az Interglob Rt.( Belkereskedelmi Szállítási Vállalat ) Service üzemegységének. 1996. óta a Postaautó munkavállalója, kezdetekben műszaki vezető, műszaki,- szolgáltatási igazgató beosztásokban. Jelenleg flotta igazgatói pozíciót tölt be.

 

Pappné Szabó Ilona

pénzügyi igazgató

Közgazdász, adótanácsadó, adószakértő, regisztrált mérlegképes könyvelő.
Pályafutását a NAV Nógrád megyei Igazgatóságán kezdte, majd 1995-től a MOL, később TIGÁZ érdekeltségi körébe tartozó társaságok átalakulást megelőző átvizsgálásaiban, vagyonmérleg- és vagyonleltárainak összeállításában, majd a számviteli és információs rendszerek, adminisztratív folyamatok összehangolásában működött közre.
2006-ban lépett be a társaság jogelődjéhez, a Postaautó Tisza zrt-hez, és az óta feladata a társaság számviteli-pénzügyi-adózási tevékenységének irányítása, a tulajdonos és a vezetés döntéseihez szükséges gazdálkodási adatok és információk biztosítása.

Tóth Sándor

üzemeltetési és minőségirányítási vezető

Mérnök, informatikus, felsőfokú számítógép rendszertechnikai, középfokú gépész technikusi és teológus MA  végzettséggel rendelkezik. A Postaautó Duna zrt-nél és jogelődjeinél 1992. óta dolgozik. A társaság minőségirányítási és infó-kommunikációs rendszerének fejlesztésében több mint 20 éve tevékenykedik eredményesen. Irányítása alá tartozik továbbá az üzemeltetési, munka-tűz és környezetvédelmi, valamint energetikai terület.

Verba István

Szerviz és alkatrész igazgató

Végzettsége: Közlekedésmérnök 20 éve dolgozik közép és felső vezetőként járműjavítás és üzemeltetési területen, az utóbbi 10 évben a Postaautó Duna zrt. illetve jogelődje a Postaautó Tisza zrt-nél. A munkája során két kiemelt márka a Mercedes és a Volkswagen márkaszervizi tevékenységének vezetésében vesz részt, vevőszolgálati vezetőként. Műhelyeink hatósági tevékenységének koordinálása, működési feltételek biztosítása is a feladatai közzé tartoznak. Középfokú angol nyelvvizsgával és műszaki tanári másoddiplomával rendelkezik, ez utóbbiból adódóan a több debreceni Szakképző Intézménynél a Szakképzési Vizsgabizottsági feladatokat is ellát.

 
Ruszkabányai Viktor

Jármű és üzemanyag értékesítési vezető

Végzettsége: Diplomáit Eu e-Kereskedelmi, Marketing, Szakigazgatási területeken szerezte. 1998 óta kereskedelmi területen dolgozik. Korábbi munkahelyei K&H Bank, Pannon GSM, SSI Schaefer. 2008 óta a Postaautó Duna zrt. kereskedelmi vezetője volt, jelenleg jármű és üzemanyag értékesítési vezető.


Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.