Minőségirányítás

ISO 9001 - Minőségirányítási rendszerünket 1996 évtől kezdődően működtetjük és folyamatosan fejlesztjük.

A minőségirányítási rendszerbe bevont területek:

  • A gépjármű és alkatrész kereskedelem, tekintettel a beszállítókkal való kapcsolatra, valamint a beszállítók minősítésére.
  • Gépjármű javítás, karbantartás, garanciális és a hatósági felülvizsgálatok végzése, valamint az ügyfélszolgálati feladatok
  • Teljes körű flottakezelés

A vezetői elkötelezettséget tartalmazó nyilatkozat kivonata:

„A Társaság eredményes működése hosszú távon csak úgy biztosítható, ha szolgáltatásaink színvonalát a nemzetközi és hazai piac mindenkori igényeihez alakítjuk. Mivel társaságunk hírnevének, piaci pozíciójának erősítését az elvárásoknak megfelelő minőség, valamint a hatékony minőségbiztosítás garantálja, ezért kiemelt fontosságot tulajdonítok mindazon tevékenységnek, amely céljaink elérését a minőség és a minőségbiztosítás javításával, a szolgáltatási kultúra fejlesztésével segíti.

Minőségirányítási rendszerünket úgy kell működtetnünk, hogy az feleljen meg Megrendelőink elvárásainak, a hazai és a nemzetközi előírásoknak, és biztosítsa minőségpolitikánk megvalósulását, társaságunk eredményességét, dolgozóink megélhetését.

A Társaság nevében minőségirányítási vezetőt nevezek ki, akit megbízok az ISO9000:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer működtetésével."

Minőségirányítási tanúsítvány és melléklete.


Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelés
X-Meditor Kft.