Összes gyorsszerviz szolgáltatás

Pollenszűrő csere

A Postaautó Duna zrt szervizeiben már 4500 Ft-tól cseréljük a pollenszűrőt.*

TOVÁBB

Tetőbox AKCIÓ 15% kedvezménnyel

Tetőbox AKCIÓ 15% kedvezménnyel a Postaautó Dunánál!

TOVÁBB

Gumiszerelés és centírozás

Szakműhelyeinkben cseréljük  és centírozzuk a kerekeit, abroncsait. br. 9 052 Ft- tól/4 db Az ár tartalmazza személygépkocsi esetén: 1db kerék le-fel szerelés, gumi szét összeszerelés, centrírozás.

TOVÁBB

Akkumulátor tesztelés, töltés és ellenőrzés

Szeretné, hogy biztosan induljon járműve? Ne érje meglepetés indulás előtt,  ellenőriztesse gépkocsija akkumulátorát és töltő feszültségét.
Tesztelés, töltés ellenőrzés: br. 1 100 Ft 
Töltés ellenőrzés: br. 500 Ft
ÉnPostám kártyával br. 200 Ft kedvezmény.

TOVÁBB

Akkumulátor csere

Amennyiben az akkumulátor nem megfelelő, akkor bruttó 2500Ft munkadíjért kicseréljük az akkumulátort + ha nálunk vásárolja az akkumulátort kedvezményes áron kapja azt meg.

TOVÁBB

Klímatisztítás

A klímatisztítást zárt utastérben, gombaölő vegyszerrel végezzük. A művelethez az autó belső tere legyen tiszta, és működjön a klímaberendezése.
ÉnPostám kártyára 500 Ft kedvezményt biztosítunk.

TOVÁBB

Klímatöltés

Ellenőrizzük a klíma rendszer tömítettségét, és feltöltjük az előírt mennyiségű gázzal.

TOVÁBB

Műszaki vizsga

Gyártmánytól és típustól függetlenül soron kívül állunk rendelkezésére a műszaki vizsga elvégzésére. Képzett szakembereink, kalibrált műszereink garantálják a műszaki vizsga sikerét. ÉnPostám kártyával most akár 1 000 Ft-ot is spórolhat személygépkocsi műszaki vizsgán! Keresse műszaki vizsgát végző telephelyeinket!

TOVÁBB

Eredetiség vizsgálat

Hatósági előírás alapján  eredetvizsgára van szükség  egy gépjármű eladásakor, vásárlásakor, legyen szó magánszemélyekről, kereskedésből vásárolt járműről, hitel vagy lízing konstrukcióról.

TOVÁBB

Díjmentes fényszóró ellenőrzés

Kedvezményes áron beállítjuk a fényszóróit. A járművek egyik legfontosabb eleme a világítás, ezért az baleset-megelőzés szempontjából is kiemelten fontos a megfelelő megvilágítás. Szervizeinkben díjmentesen átvizsgáljuk a járművének világítástechnikai berendezéseit és kedvezményesen br. 800 Ft-ért beállítjuk a fényszóróit.
ÉnPostám kártyára: br. 750 Ft

TOVÁBB
Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.