Szerviz

Márkaszervizeink és márkafüggetlen szakszervizeink felkészült szakemberekkel, korszerű diagnosztikai berendezésekkel és műhelyfelszereléssel állnak megrendelőink rendelkezésére.

Márkaszervizeink: Volkswagen személygépjármű és haszonjármű, Skoda, Mercedes (Viano, Vito, Citan, Sprinter, Vario, Atego, Axor, Actros).
A márkafüggetlen szakszervizeinkben kérje ajánlatunkat.


Szerviz üzletág

Szervizeinkben bejelentkezés és időpont egyeztetés alapján vállaljuk a gépjárművek garanciális és garancia időn túli, rendszeres szervizelését, olajcsere, olajszűrő, légszűrő, ékszíjak, vezérmű szíjak cseréjét, műszaki vizsgára felkészítését és helyszíni műszaki vizsgáztatását.
Minden műszaki vizsga előtt, úgynevezett előzetes műszaki átvizsgálást végzünk, melynek technológiája azonos a műszaki vizsga technológiájával. Az előzetes vizsgálat során feltárt hibákról – amennyiben vannak- árajánlatot készítünk, melynek elfogadása után elvégezzük a szükséges javításokat és műszaki vizsgára bocsátjuk járművét.

Lehetősége van a jármű más műhelyben történő műszaki vizsgára történő felkészítésére is. Ebben az esetben a javítás után közvetlenül műszaki vizsgázhat szervizünkben járműve.
Ezzel kívánjuk elősegíteni azt, hogy a műszaki vizsga ne okozzon Önnek kellemetlen perceket, és a járműve megfeleljen a hatályos jogszabályok szerinti műszaki vizsga feltételeknek. Biztosítva ezzel az üzembiztos működést ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy ön biztonságosan használhassa járművét.
A műszaki vizsga előtti átvizsgálás független a műszaki vizsga lejárati időpontjától, tehát amennyiben úgy érzi, hogy járműve nem a megszokott futást produkálja, térjen be hozzánk és a műszaki vizsgához hasonló átvizsgálási technológiánk alapján kedvező áron átvizsgáljuk gépjárművét.

Meg lehet-e bukni a műszaki vizsgán?

Természetesen, mint minden vizsgán, a műszaki vizsgán is meg lehet bukni, amennyiben a gépjármű nem felel meg a szigorú biztonsági és műszaki szabályozásoknak. Amennyiben súlyos hibát találnak a vizsgáztatás során, akkor a gépkocsi nem megy át a műszaki vizsgán a vizsgadíj elveszik, ezt követően a gépkocsi csak szállító járművel mozgatható.

Ezért is nagyon fontos, hogy a gépjárművet megbízható szakszervizre és képzett szakemberekre bízzuk minden esetben, amikor a műszaki vizsgára készítjük fel az autót!

Milyen vizsgálatokat végzünk el a műszaki vizsga alatt?

 • a gépjármű okmányainak és azonosító adatainak ellenőrzése, gépjárművel való egyeztetése
 • az utastér biztonsági elemeinek ellenőrzése
 • karosszéria és üvegek állapotának ellenőrzése
 • világító- és jelzőberendezések, a jármű elektromos berendezéseinek ellenőrzése
 • környezetvédelmi felülvizsgálat
 • fékhatás mérés
 • futómű, kormányszerkezet emeléses vizsgálata
 • lengéscsillapító vizsgálat
 • rázópadi futómű ellenőrzés
 • esztétikai állapot ellenőrzése
 • fényszóró ellenőrzés

Érdeklődjön telephelyünkön vagy kérjen időpontot online!

Vizsgáztató telephelyeink:

BékéscsabaBudapestCeglédDebrecenEgerGyőrKeszthelyKiskunhalas, Mátészalka, Miskolc, NyíregyházaPécsSalgótarjánSzegedSzékesfehérvár
Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.