Szerviz

Márkaszervizeink és márkafüggetlen szakszervizeink felkészült szakemberekkel, korszerű diagnosztikai berendezésekkel és műhelyfelszereléssel állnak megrendelőink rendelkezésére.

Márkaszervizeink: Volkswagen személygépjármű és haszonjármű, Skoda, Mercedes (Viano, Vito, Citan, Sprinter, Vario, Atego, Axor, Actros).
A márkafüggetlen szakszervizeinkben kérje ajánlatunkat.


Szerviz üzletág

Társaságunk az ország 19 pontján az alábbi szolgáltatásokkal várja ügyfeleit:

Munkafelvétel Munkafelvétel - A gépkocsi szervizelésével, karbantartásával, szerviz időpont egyeztetésével kapcsolatban munkafelvevő kollégánk készséggel áll az Ön rendelkezésére.
A gépkocsi szervizelésével, karbantartásával, szerviz időpont egyeztetésével kapcsolatban munkafelvevő kollégánk telefonon is készséggel áll az Ön rendelkezésére.

 

Munkafelvétel telefonon

 

Műszaki vizsga - Telephelyünkön saját vizsgabiztosaink végzik járművének műszaki vizsga előtti átvizsgálását és műszaki vizsgáztatását.

 

Eredetiség vizsgálat - Telephelyünkön soron kívül elvégezzük gépjárműve eredetiség vizsgálatát. A vizsgálathoz szükséges dokumentumok a letölthető információk között szerepelnek.

 

Karosszéria műhely - Saját lakatosműhelyünkben autóját eredeti állapotába hozzuk helyre. Forduljon hozzánk bizalommal. Szakképzett kollégákkal, minőségi alkatrészekkel, kedvező árakkal állunk az Ön rendelkezésére.

 

Kárfelvétel telephelyünkön - Minden káreseménnyel kapcsolatos ügyét elintézheti telephelyünkön. Kárszakértőink megbízás alapján a Postabiztosító és az Allianz megbízásából felveszik a keletkezett kárt. Igény esetén az Ön által megjelölt helyszínen is.

 

Fényezés - A legmodernebb berendezésekkel felszerelt fényezőműhelyünkben kizárólag gyárival azonos minőségű és környezetkímélő vízbázisú festékeket használunk. Kitűnő szakembereink a javítási munkákat kiváló minőségben, teljes garanciával vállalják.

 

Autóápolás - A hideg, a meleg, a só és a szennyeződések az autója fényét tompítják. Kézi aktív habos mosónk rendelkezésére áll. Rendszeres ápolással megőrizheti az autója értékét és fényét.

 

Bérautó - Ön a mobilitását a javítás ideje alatt is megőrizheti. Szükség esetén a bérautó kínálatunkból közvetlenül választhat.

 

Kerék / gumi raktározás - Téli illetve nyári gumiját szívesen tároljuk, hogy ezzel is időt és fáradságot takarítsunk meg Önnek.

 

Légkondicionáló berendezés javítása - Márkaszervizünkben gépkocsijának légkondicionáló berendezésével kapcsolatos karbantartási és javítási munkákat is vállaljuk.

 

Tartozékok, kiegészítők - Mindig nagy választékkal állunk ügyfeleink rendelkezésére az alábbiakat illetően: biztonság, kényelem, az autó külső megjelenése, lopásvédelem, akkumulátor töltés és még számos más területen.

 

Gumikereskedés - Márkakereskedésünkben számos gumimárka közül választhatja ki az Ön gépkocsijához leginkább megfelelőt.

 

Biztosítási tanácsadás - Nálunk vásárolt gépkocsijára teljes körű biztosítási ügyintézéssel állunk az Ön rendelkezésére.

 

Minőségirányítási tanúsítvány - Márkaszervizeink ISO 9001-es minősítéssel rendelkeznek.
Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.