Szerviz

Márkaszervizeink és márkafüggetlen szakszervizeink felkészült szakemberekkel, korszerű diagnosztikai berendezésekkel és műhelyfelszereléssel állnak megrendelőink rendelkezésére.

Márkaszervizeink: Volkswagen személygépjármű és haszonjármű, Skoda, Mercedes (Viano, Vito, Citan, Sprinter, Vario, Atego, Axor, Actros).
A márkafüggetlen szakszervizeinkben kérje ajánlatunkat.


Szerviz üzletág

Olajcsere

olajcsere
Szakembergárdánk felkészültsége garancia a szakszerű olajcserére

A gépjárművek garanciális időtartama alatt és a garancia időszakot követően az időszakhoz, vagy km – futáshoz kötött átvizsgálások, karbantartások és olajcsere szervizek, megfelelő időben történő elvégzése fontos üzemeltetői feladat.

A szakszerű olajcsere a gépjárművek üzembiztos használatának elengedhetetlen velejárója, mely során az időben észlelt meghibásodások, kopott, balesetveszélyes alkatrészek is az olajcsere szerviz során feltárhatók.

A gyártói előírások szerint elvégzett karbantartások, olajcsere szervizek során az olajok illetve folyadékok, szűrők, gyertyák cseréje biztosítja a motor, a gépjármű üzembiztos és gondtalan működését.

Szervizeinkben bejelentkezés és időpont egyeztetés alapján vállaljuk a gépjárművek garanciális és garancia időn túli, rendszeres szervizelését, olajcsere, olajszűrő, légszűrő, ékszíjak, vezérmű szíjak cseréjét, műszaki vizsgára felkészítését és helyszíni műszaki vizsgáztatását.

Milyen gyakran kell olajat cserélni?
Az olajcsere ciklusideje alapvetően az adott gépjármű szervízciklusától függ. Az autók kézikönyvei ma már minden esetben ajánlást tartalmaznak az olajcserék vonatkozásában „normál” és „zord” használati körülményekre. A zord körülmények közé tartozik a gyakori megállásokkal tarkított haladás, a sok üresjárat, a gyakori, rövid utak, a szélsőséges hőmérséklet , valamint a vontatás és szállítás. Ökölszabályként elmondható, hogy az olajcseréket az ajánlásoknak, a gyártói utasításoknak és a használati körülményeknek megfelelően kell időzíteni.
Ha bizonytalan az olajcserét illetően, kérdezze szakembereinket!

Milyen típusú olajat kell használni olajcseréhez?
Fontos tisztában lenni azzal, milyen fokozatú és specifikációjú olajat ajánl az autógyártó az olajcseréhez. Tudni kell azt is, hogy léteznek kiváló motorolaj-márkák, valamint jó minőségű házi márkák. A Postaautó szervizeiben a rendelkezésre álló termékpaletta, szakembergárdánk felkészültsége és több évtizedes tapasztalata garancia a motorhelyes olajválasztásra, a szakszerű és gyors olajcserére.

Nézze meg a térképen, melyik szervizünk van Önhöz a legközelebb! Megnézem a térképen.
Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.