Szerviz

Márkaszervizeink és márkafüggetlen szakszervizeink felkészült szakemberekkel, korszerű diagnosztikai berendezésekkel és műhelyfelszereléssel állnak megrendelőink rendelkezésére.

Márkaszervizeink: Volkswagen személygépjármű és haszonjármű, Skoda, Mercedes (Viano, Vito, Citan, Sprinter, Vario, Atego, Axor, Actros).
A márkafüggetlen szakszervizeinkben kérje ajánlatunkat.


Autószerviz

A gépjárművek üzemeltetése során - függetlenül attól, hogy garancia idő alatt, vagy a garancia időszakot követően - alapvető és elhagyhatatlan feladat a km-futáshoz vagy időszakhoz kötött úgynevezett kötelező szervizek elvégzése.

Kötelező szervizről kell beszélnünk, mert ezek során a megfelelő időben elvégzendő olajcsere szervizek, átvizsgálások és karbantartások elhagyása súlyos meghibásodáshoz, vagy akár balesetveszélyes állapot kialakulásához is vezethet. A szervizeinkben végzett kötelező szervizek alkalmával történő átvizsgálások során feltárt egyéb meghibásodások elhárítását autójavító szakműhelyeinkben elvégezzük.

Szervizeinkben bejelentkezés és időpont egyeztetés alapján vállaljuk a gépjárművek garanciális és garancia időn túli, rendszeres szervízelését, olajcsere, olajszűrő, légszűrő, ékszíjak, vezérmű szíjak cseréjét, műszaki vizsgára felkészítését és helyszíni műszaki vizsgáztatását.

Érdeklődjön telephelyünkön vagy kérjen időpontot online!

Milyen gyakran kell szervizre vinni az autót?

Ezt alapvetően az adott gépjármű szervizciklusa határozza meg, így a gyakoriság függ a gépkocsi időszaki futásteljesítményétől, vagyis, hogy mennyit megyünk vele, illetve az előző szerviz óta eltelt időtől. Az autók kézikönyvei ma már minden esetben tartalmazzák a szervizciklus km-futáshoz, vagy időszakhoz kötött gyakoriságát, illetve az ezek alkalmával elvégzendő munkák felsorolását.
Ha bizonytalan a szervizelést illetően, kérdezze szakembereinket!

Az autószervizeinkben rendelkezésre álló műszaki dokumentációk alapján szakembereink bármely autó típus szerviz intervallumát, és az elvégzendő munkálatokat meghatározzák.


Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.