Pollenszűrő csere

Pollenszűrő csere. Érdeklődjön szervizeinkben!

TOVÁBB

Motorolajcsere

Br. 2 540 Ft munkadíj  (motorolaj, szűrők nagy kedvezménnyel)

A nálunk vásárolt motorolajat kedvezményes br. áron 2 540 Ft lecseréljük a járművében.  Az ár a munkadíjat tartalmazza, az olaj és a szűrő árából kérje kedvezményünket a munkafelvevő munkatársainknál. Nagy készlettel rendelkezünk különféle típusú motor olajakból, melyek a járműgyártók előírásainak teljes mértékben megfelelnek.

TOVÁBB

Fékmérés

Br. 2 600  Ft  A fékrendszer rendszeres ellenőrzése során, a számítógépes fékmérés során, pontos képet kaphatunk a fékek állapotáról, mely alapján a szükséges javításra kérésének megfelelően árajánlatot adunk, azt soron kívül elvégezzük. ÉnPostám kártyára 500 Ft kedvezményt biztosítunk.

TOVÁBB

Fékjavítás

Br. 6 200 Ft munkadíj + fékbetétek, fék alkatrészek nagy kedvezmémmyel. Amennyiben nálunk vásárolja meg a fékbetétet, úgy br. 6 200 Ft ért azt beépítjük autójába. Az ár tartalmazza a fékcsere munkadíját, a követő fékmérést is. ÉnPostám kártyára br 5 700 Ft.

TOVÁBB

Fékfolyadék csere

Br. 4 500 Ft + fékfolyadék egyedi árakon.
A fékrendszer megfelelő működéséhez elengedhetetlenül szükséges a fékfolyadék előírt időközökben történő cseréje.  ÉnPostámkártyára br. 500 Ft kedvezményt biztosítunk.

TOVÁBB

Futómű ellenőrzés és fék átvizsgálás

Futómű és fék átvizsgálás br. 8 199 Ft
ÉnPostám kártyára br. 500 Ft kedvezményt biztosítunk.

TOVÁBB

Lengéscsillapító mérés

Műszeres lengéscsillapító mérés személygépkocsi esetén br. 2 000 Ft, ÉnPostám kártyára br. 1 800 Ft.

TOVÁBB

Lengéscsillapító csere

Br. 7 800 Ft ÉnPostám kártyára 500 Ft kedvezményt biztosítunk. Az ár a McPhearson felfüggesztésű futóműre vonatkozik személygépkocsik esetén.

TOVÁBB

Gumiszerelés és centírozás

Szakműhelyeinkben cseréljük  és centírozzuk a kerekeit, abroncsait.

TOVÁBB

Diagnosztika/hibakód kiolvasás-törlés

Világít a motor kontroll jelzőlámpa? Sárga jelzés a műszer falon. Azonnal keresse fel a szakszervizünket, ahol szakembereink az univerzális  gépjárművek elektronikai rendszerének diagnosztizálására alkalmas műszerrel megállapítják a hibát és ajánlatot adunk annak kijavítására. Br. 1 550 Ft-tól

TOVÁBB
Partnereink

© 2015 Postaauto.hu - Minden jog fenntartva Vállalási szabályzatPanaszkezelésAdatkezelési tájékoztató
X-Meditor Kft.